Vīna raugs UVAFERM CM
(Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā)
       

Cena: € 14.50

Kods: VRV522

Apraksts: 125 g vakuuma iepakojums. Izmanto augļu vīnu, medus vīna, baltā, rozā un sarkanā vīnogu vīna fermentēšanai. Parasti jālieto 25-40 g/hl. (hl = 100l)

 

Lallemand  produkts. Ražots Dānijā.

Atlasīts aktīvs sauss raugs alkohola fermentācijai; raugs CM (UC-Davis522); Saccharomyces cerevisiae var.cerev.; Alkohola veidošanas potenciāls: līdz 14% alkohola no tilpuma;
Fermentācijas temperatūra: optimāla 16C līdz 30C (raugs rūgst 8C līdz 35C);

Satur "Killera" efektu.

 

 
Visas cenas norādītas eiro ar PVN.